Ja arriba la primavera i amb ella la temperatura va pujant, el sol cada dia ens acompañana una estoneta més i l’espirulina comença a experimentar el que es coneix com BLOOMS, grans creixements exponencials en molt poc temps! Si t’has plantejat alguna vegada començar a conrear espirulina, ara mateix és el millor moment de l’any per començar! Per començar a conrear et recomandamos llegir el manual de cultiu disponible al web gratuïtament i si t’interessa pots sol·licitar el cep, o fins i tot tot el kit per començar a conrear la microalga més famosa del món! Aprofitem l’ocasió per informar que aquesta primavera hem programatContinuar llegint

Podràs gaudir-ho amb un taller al centre Dhamma el proper dissabte 8 d’abril per la tarda on tindràs l’oportunitat d’aprendre a cutlviar l’espirulina a casa a més a més de degustar i esbrinar quina és l’espirulina que conté més propietats nutricionals. Continuar llegint

Fa un any es va celebrar el taller “PROTOTYPING SPIRULINA’S GROWING SYSTEMS IN OPEN SOURCE”, en el qual 23 alumnes de l’Escola Universitària d’Enginyería y Disseny (Elisava) durant 3 intensos dias van treballar en el disseny de tres prototips diferents de produir espirulina tant per interiores com per exteriors. El resultat d’aquestos tres dies es mostra a continuació: 1. Sistema para ser incoroporat en balcons. 2. Sistema para cultivar espirulina al interior de casa. 3. Sistema para cultivar espirulina en botigues de dietètica.Continuar llegint

Taller per descobrir l’espirulina i les nocions bàsiques del seu cultiu al centre de retirs, transformació social i personal de Casa Virupa (Aiguafreda, entre Vic i Barcelona).   Al migdia farem una pausa per dinar i degustar l’espirulina. Per tal de facilitar la logística, si desitges assistir al taller agraïrem que t’inscriguis enviant un correu a inscripcions @ casavirupa.com   Moltes gràcies i vos esperem!    Continuar llegint

Spirulina is a blue-green microalgae that has been pointed as one of the best foods in the world by United Nations. It is efficient at fixing solar light and CO2 and brings us to a scenario where everybody can obtain the daily amount of protein in 1m². It has been in the Earth for 3.500 million of years; it was “rediscovered” at the beginning of the 20th century, and is the most cultivated micragae in the 21st century. In this workshop, the participants will be introduced to the microcosm of Spirulina and the parameters for its growth. You will learn about Spirulina cultivation and buildContinuar llegint