Aquesta entrada té per objectiu continuant donant un servei d’informació al ciutadà sobre el consum de l’espirulina comercial. Abans hem de dir que des de Xarxa Espirulina apostem clarament per l’autoproducció d’espirulina. Tot i això, ja que sabem que això no sempre és possible, en aquesta entrada intentarem posar una mica de llum amb la qualitat de l’espirulina ecològica. Què vol dir aquest segell en el cas de l’espirulina, i fins on fer-li cas. Què vol dir que un producte sigui ecològic? Quan es parla de productes ecològics en general, es parla de productes que han superat uns controls de qualitat. Aquests controls de qualitatContinuar llegint

Taller especialmente enfocado a espirulineros que quieran conocer más sobre el cultivo de espirulina sentando las bases para poderse dedicar profesionalmente. (También abierto a personas que quieran conocer más sobre el cultivo ya sea para autoconsumo o producción). Es lectura recomendada el manual de cultivo que se puede descargar en este mismo web) Programa y horarios: Viernes 11 de octubre (Inicio:16h.  Cierre: 19h.) Conocer la espirulina Propiedades nutricionales de la espirulina Degustación de la espirulina y cómo reconocer su calidad. Introducción en su cultivo Sábado 12 de octubre: (Inicio 10h. Cierre: 19h.) El porqué del cultivo de la espirulina Fases del cultivo de esiprulina MétodoContinuar llegint

Tens ganes de començar a conrear la microalga espirulina? Aquesta primavera es farà un taller a Pàmies Hortícoles conjuntament amb la Dolça Revolució per aprendre a cultivar l’espirulina a casa. Programa:– Propietats nutricionals de l’espirulina.– Degustació i com esbrinar la qualitat de l’espirulina comercial.– Principis bàsics de cultiu de la microalga espirulina.– El dia a dia del cultiu. Aportació recomanada: 20 €. A més del programa didàctic el preu del taller inclou tast de diferents espirulina i material didàctic sobre com conrear. Inscripcions en aquest enllaç Places limitades !!! DATA dissabte 13 de juliolContinuar llegint

El proper dijous 16 de maig durant tot el dia es celebrarà una jornada d’aqüicultura de les algues i les seves aplicacions a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. Una jornada on s’analitzen diferents aplicacions de les algues i les microalgues. Fem ressò especial de presentació que realitzarà Ester Falgàs, productora d’Espirulina Natural a nord de Barcelona. Enllaç el pograma Cursos per professionals Per les persones que es volen dedicar professionalment al cultiu de l’alga espirulina, s’informa que els cursos aquest any es reprendran entre els mesos d’Agost i Setembre i es realitzaran a la província de Lleida. Cursos per l’autoconsum SiContinuar llegint