Activitats

Les principals activitats de la xarxa estan enfocades a descobrir el cultiu de la microalga espirulina per tal que tota persona pugui cultivar la seva pròpia espirulina. En aquest marc es diferencien les següents activitats:

  • Xerrada: Què és l’espirulina i com cultivar-la? Presentació dels aspectes nutricionals i breu introducció als mètodes de cultiu. Duració entre 45min i 1:30h
  • Taller: Cultivar l’espirulina a casa: S’explica què és l’espirulina, perquè cultivar-la, es fa una degustació i s’explica com reconèixer l’espirulina comercial de bona qualitat, el cultiu de l’espirulina, pràctica amb el cultiu, programa informàtic per calcular la productivitat del cultiu, exemples pràctics de cultiu i finalment també l’spiru-show. A l’acabar el taller les perosnes poden començar a cultivar l’espirulina a casa amb altes garanties d’èxit. Exemple de cartell. Duració: de 12 a 18h (Un cap de setmana.) NOTA: encara que no preferible també es pot adaptar a un dia de taller.
  • Teatre Spiru-show: Obra de teatre participativa amb clau humorística on es repassa la vida de l’espirulina i l’espirulinaire. (35min) És necessari que el públic tingui uns coneixements mínim.

Podeu veure les properes activitats a Esdeveniments