El passat cap de setmana la Xarxa Espirulina va ser present un any més a la trobada de espirulinaires La Spiruchonade que es realitza al Tourbes (el sud de França) entorn el cultiu d’espirulina, així com les seves propietats, organitzada por Uni-vers la vie, a les instalacions de Spirulina Solutions Durant els festival es va gaudir de música diversa, així com xerrades sobre el cultiu d’espirulina a l’interior, el cultiu d’espirulina nòmada, i on la Xarxa Espirulina també es va presentar explicant la seva tasca amb els 9 anys d’història.  També es va realitzar la presentació dels sistemes de monitoreig d’OpenSpirulina, els qual van tenirContinuar llegint

Taller especialmente enfocado a espirulineros que quieran conocer más sobre el cultivo de espirulina sentando las bases para poderse dedicar profesionalmente. (También abierto a personas que quieran conocer más sobre el cultivo ya sea para autoconsumo o producción, es lectura recomandada le manual de cultivo que se puede descargar en este mismo web) Programa y horarios: Viernes 5 de octubre (Inicio:16h.  Cierre: 19h.) Conocer la espirulina Propiedades nutricionales de la espirulina Degustación de la espirulina y cómo reconocer su calidad. Introducción en su cultivo Sábado 6 de octubre: (Inicio 10h. Cierre: 19h.) El porqué del cultivo de la espirulina Fases del cultivo de esiprulina MétodoContinuar llegint

La tela de filtratge és la que permet separar la biomassa d’espirulina del medi aquàtic on viu, per tal que ens la puguem menjar. La tela que es recomana utilitzar ha de ser de nylon per tal que es pugui netejar amb rapidesa. El filtre es recomana que estigui situat entre 30-40 micres. (que pot correspondre a 400-450 fils per  cm².)   Els espirulinaires que porten més dies recollint potser s’hauran donat compte que el procés de filtrar cada cop tarda més, i l’espirulina “cola” més a poc a poc. Aquest fet es degut a que el filtre es va obturant i necessita un bonContinuar llegint

Taller especialmente enfocado a espirulineros que quieran conocer más sobre el cultivo de espirulina sentando las bases para poderse dedicar profesionalmente. (También abierto a personas que quieran conocer más sobre el cultivo ya sea para autoconsumo o producción, es lectura recomandada le manual de cultivo que se puede descargar en este mismo web) Programa y horarios: Viernes 21 de septiembre (Inicio:16h.  Cierre: 19h.) Conocer la espirulina Propiedades nutricionales de la espirulina Degustación de la espirulina y cómo reconocer su calidad. Introducción en su cultivo Sábado 22 de septiembre: (Inicio 10h. Cierre: 19h.) El porqué del cultivo de la espirulina Fases del cultivo de esiprulina MétodoContinuar llegint

Taller especialmente enfocado a espirulineros que quieran conocer más sobre el cultivo de espirulina sentando las bases para poderse dedicar profesioanlmente a ello. (Abierto también a personas que quieran conocer más sobre el cultivo ya sea para autoconsumo o producción, con unos mínimos conocimientos previos). Es la continuación (Parte II) del taller realizado el 19 de mayo (enlace inscripción). La primera parte puede verse de forma gratuita en formati video a través del Facebook de Josep Pàmies. Programa, contenidos i horarios: Sábado 2 de junio: (Inicio 10h. Cierre: 19h.) MAÑANA: Método de cultivo de espirulina  Las cepas de espirulina La balsa El invernadero, ventilación yContinuar llegint