Tancament d’enviaments. IV Trobada la vista

Arriba el fred a les cases de les espirulinaires i amb ell cada cop costa més que les espirulines es vagin multiplicant, ens preparem per l’hivern, pel llarg hivern, i això fa que s’hagin de tenir en compte uns certs paràmetres i precaucions. Tot i això, encara no és moment d’hivernatge, però tampoc és moment de començar a cultivar l’espirulina.

Aquesta necessita una temperatura mínima de multiplicació de 20ºC i a hores d’ara (inici tardor) ja no es sol dóna a la península ibérica. Així doncs, a partir d’ara donem per tancada l’etapa d’enviament de soques fins la primavera de l’any vinent!!

Tot i això, com sempre, deixem la porta oberta  si alguna persona es vol centrar en cultius a l’interior, o si creu que a la zona geogràfica on habita es pot superar els 20ºC de l’aigua (és recomana que la mitjana de les temperatures diurnes sigui superior a 23ºC per a que això és doni…).

Spiru-show a Pujarnol 2013
Spiru-show a Pujarnol 2013

Per altra banda, anem fent passets, i aquesta ja serà la IV temporada espirulinaire que donem per tancada! I tot i que encara falta més d’un mes, anunciem que els propers dies 9-10 de Novembre tindrà lloc la IV Trobada Espirulinaire a Mallorca!

Fem una crida a totes les cultivadores a participar, a banda dels temes de fer xarxa i compartir experiències, el diumenge es dedicarà a parlar del micro-cultius a l’interior!!

Pels interessats podeu contactar amb la xarxa per la logística tot i que ben aviat penjarem més informació!!

Salutacions i fins ben aviat!!

1 comentari

  1. Si, es una pena que ya se acabe el buen tiempo para poder seguir con la spirulina. NO quiero desconectarme de vosotros porque el día que empiece, lo continuaré en invierno aunque sea artificialmente en cuanto a la temperatura, pero si hay sol ¿Porqué no? No estoy en Mallorca con loq ue no podré disfrutar de vuestro encuentro. Pero espero con ganas la próxima primavera para volver a compartir e inciarme en este mágico mundo de la spirulina, pero más mágico aún me parece esos encuentros fraternales entre los que perseguimos este cambio a zancadas lo más gigantes posibles. Un abrazo enorme y muchas gracias por estar y por informar.
    Silvia

Leave a Reply